Lastminute Chili: onbegrensde mogelijkheden

Je kunt altijd een lastminute naar Chili boeken, want dit land met onbegrensde mogelijkheden heeft het hele jaar door activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud.

Chili is een land voor natuurliefhebbers en buitensporters. Chili heeft een zeer gevarieerd landschap met stranden, bossen, regenwoud, bergen, woestijnen, gletsjers, rivieren en meren. Er zijn vele mooie natuurreservaten waar je onder andere kunt mountainbiken, klimmen, wandelen en kajakken. In het Andesgebergte kun je zelfs skiën.

Lastminute naar Chili: cultuur

Ook voor cultuurliefhebbers is een lastminute naar Chili een aanrader. Er zijn vele interessante culturele bezienswaardigheden zoals het Plaza de Arma, waar je verschillende historische gebouwen vindt. Maak ook een uitstapje naar het Paaseiland, dat bekend staat om de rotstekeningen en kolossale Moai beelden.

In Chili vind je ook verschillende musea waar je een goed beeld krijgt van de cultuur en geschiedenis van het land. De archeologische musea in Santiago en San Pedro zijn daar mooie voorbeelden van. Ook de 20e-eeuwse kopermijnstad Sewell in het Andesgebergte is echt de moeite waard.

Gezinsactiviteiten

Chili is een land met activiteiten voor jong en oud. Leuke attracties voor het hele gezin zijn de nationale parken, amusementsparken en dierentuinen. Eén van de grootste amusementsparken vind je in Santiago: Fantasialand. Het park heeft vele spannende attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, een 3d bioscoop en waterattracties.

Ben je enthousiast geraakt door de vele mogelijkheden van dit prachtige Zuid-Amerikaanse land? Ga er dan even lekker tussenuit en boek direct een lastminute naar Chili!